Computers

Voor de aankoop en installatie van een nieuwe computer bent u aan het juiste adres, echter kunnen wij ook uw huidige computer repareren of voorzien van een upgrade! Wij helpen u graag verder met uw computer problemen. Lees meer over alle mogelijkheden en diensten op deze pagina.

Naast het verkopen, installeren en repareren van computers kunnen wij u ook helpen met het installeren van diverse oplossingen zoals back-up, opslag, Cloud en Hosted Exchange systemen.

Contact

Meer informatie

Verkoop, installatie en reparatie van computers

Verkoop, installatie en reparatie van computers
RK-Computers verkoopt computers op maat. Naast de verkoop kunnen wij de computer ook volledig installeren. Dat betekent dat wij de computer helemaal klaar voor gebruik kunnen maken inclusief het overzetten van software en gegevens. Wij zorgen dat u meteen probleemloos aan de slag kan.

Beveiligen

Beveiligen van computers
en netwerken
RK-Computers zorgt dat uw computer helemaal beveiligd is en u veilig het internet op kan. Naast de beveiliging van computers is het ook van belang dat uw (WiFi) netwerk goed beveiligd is. Wij zorgen dat u alles in orde heeft.

Virussen, malware, spyware etc.

Verwijderen van virussen, malware, spyware etc.
Vreemde meldingen? Vervelende reclames? Waarschijnlijk is uw computer geïnfecteerd. Wij zorgen dat uw computer weer helemaal is opgeschoond en alle virussen, malware, spyware etc. is verwijderd!

Hard- en software problemen

Hard- en software problemen
oplossen
Uw computer start niet meer op? Outlook geeft een foutmelding? Als uw computer niet meer functioneert zoals het hoort kunnen wij u daarbij helpen. Wij kunnen u helpen met zowel hard- als software problemen.

Upgrade

Versnellen en opschonen van computers
Als uw computer traag is helpen wij u graag verder. Wij kunnen uw computer volledig opknappen zodat deze weer vlot werkt en u niet meer hoeft te wachten.

Cloud oplossingen

Cloud oplossingen
Werken in de cloud maakt alles veel makkelijker. Toegang tot uw data, gegevens en software overal waar u bent en op al uw apparaten.

Hosted Exchange oplossingen

Hosted Exchange oplossingen
Uw e-mails, agenda, contacten en herinneringen in de cloud. Makkelijk werken op al uw apparaten zoals computers, tablets en telefoons is mogelijk met hosted exchange.

Back-up oplossingen

Back-up oplossingen
Wij zorgen ervoor dat al uw data veilig is opgeslagen zodat u deze nooit meer kan kwijtraken. Werken zonder u druk te maken over het verliezen van uw data.